Rabo ClubSupport: Stem op CV de Wuif
Geplaatst door webmaster op 09 september 2019 | 10:45:46

Jouw stem is geld waard!
wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg.

Om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we jouw hulp hard nodig.

Ben je lid van Rabobank Centraal Zuid-Limburg ga dan van 27 september t/m 11 oktober 2019 naar†Rabobank.nl/clubsupport en stem op CV de Wuif!

Wat is Rabo ClubSupport?
Onder de naam Rabo Club Support stelt Rabobank Zuid-Limburg Oost een gedeelte van de winst beschikbaar aan lokale clubs en verenigingen, die het geldbedrag mogen investeren voor verenigingsdoeleinden. CV de Wuif heeft als doel de Ransdaalse carnaval in stand te houden en te organiseren. Daarnaast willen wij met het Ranzels weijefiŽs voor jong en oud een invulling geven aan de zomerkermis. Dit zijn prachtige tradities die wij niet verloren willen laten gaan. De campagne opbrengst zullen we dan ook inzetten voor deze doelen.

Wie kan deelnemen?
Iedereen, die een rekening heeft bij de Rabobank Zuid-Limburg Oost. Voorwaarde is wel, dat je daarnaast bent ingeschreven als lid van de Rabobank. Dit lidmaatschap is gratis en brengt geen enkele verplichting met zich.
Ben je rekeninghouder bij Rabobank, maar nog geen lid dan kun je je daarvoor aanmelden via de site
lid-worden rabobank

Hoe kan ik deelnemen?
Ieder lid van de Rabobank ontvangt begin september een bericht van de Rabobank om een vijftal stemmen uit te brengen op verenigingen naar eigen keuze, met een maximum van 2 stemmen per vereniging.
Ook niet-leden van CV de Wuif kunnen hun stem uitbrengen op onze vereniging.
Stemmen kan in de periode van 27 september t/m 11 oktober 2019.

Wat levert mijn stem op voor CV de Wuif?
Dat is afhankelijk van het totaal aantal uitgebracht stemmen.
Rabobank stelt dit jaar totaal Ä 400.000,-- beschikbaar. Iedere uitgebrachte stem vertegenwoordigt straks een nader vast te stellen waarde.
Hoe meer stemmen op onze vereniging worden uitgebracht, hoe hoger het bedrag dat wordt uitgekeerd.
Wil je CV de Wuif ondersteunen, stem dan straks op onze vereniging en vraag familieleden, kennissen, vrienden, collegaís etc. die een rekening hebben bij Rabobank Zuid-Limburg Oost lid te worden van deze bank (voor zover zij dit nog niet zijn) en na bericht van de Rabobank te stemmen op CV de Wuif

news: Rabo_ClubSupport.jpg