03 December 2020 | 07:47:28
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Miniatuur Optocht

Klik hier voor meer info.

Vrung van De Wuif

Carnavalsvereniging De Wuif (71) heeft als doelstelling het organiseren en in stand houden van de Ranzelse carnaval en zomerkermis.

Gedurende het carnavalsseizoen organiseert De Wuif een behoorlijk aantal activiteiten, waarvan enkele vanaf komend seizoen in t Wouves zullen plaatsvinden. Onder andere de jeugdprinsenproclamatie, dameszitting, receptie, zonnebloemzitting (iedere twee jaar) en carnavalszondag zullen in t Wouves plaatsvinden. Als huurder van t Wouves, zal De Wuif zelf verantwoordelijk zijn voor het inrichten van de zaal en het bemannen van de buffetten. Maar uiteraard dienen wij ook de Hooglustigheden te begeleiden met een voltallige Raad van Elf.

Om dit alles mogelijk te maken, hopen wij op hulp van De Vrung van De Wuif. Het idee is dat De Vrung van De Wuif, De Wuif helpen bij de organisatie van bovengenoemde evenementen. Samen met De Wuif helpen de Vrung bij:

* het versieren en inrichten van de feestlocatie

* het bemannen van buffetten

* het opruimen en poetsen van de feestlocatie

* en andere werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van bovengenoemde activiteiten.

Met behulp van De Vrung is het voor onze vereniging mogelijk deze activiteiten te blijven organiseren, de Raad van Elf te bezetten en de Ranzelse carnaval en zomerkermis in stand te houden. De werkzaamheden zullen in een leuke en ontspannen sfeer plaatsvinden. Er is geen verplichting om iedere keer mee te helpen. Wij hopen dat er genoeg Vrung zijn waardoor iedereen slechts n of enkele keren mee hoeft te helpen en wij dit mooie stukje Limburgse en Ranzelse cultuur in stand kunnen houden. (Maar wij kunnen niet uitsluiten dat het dermate gezellig is, dat je iedere keer wilt komen....!)

Kortom; jouw steun is nodig en onmisbaar! Ben jij een Vrund van De Wuif?

PS op carnavalszondag zal een externe partij de bufetten in t Wouves bemannen.

Aanmelden kan middels een email (naam, mobiel nummer en emailadres) naar secretariaat@cvdewuif.nl

Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,369,140 unieke bezoeken