Online PubQuiz

Op vrijdag 22 januari organiseert CV de Wuif een gratis online PubQuiz;  D'r Wouvequiz!
Om in deze tijd toch een beetje gezelligheid met elkaar te kunnen delen.

Deze quiz zal online plaatsvinden en voor de deelnemers te volgen zijn via Zoom. De quiz zal worden gespeeld via ‘Kahoot!’ en bestaat uit 3 rondes van 20 multiple-choice vragen welke je binnen een x-aantal seconden moet beantwoorden. De winnaar van elke ronde wint een leuke prijs. Deze quiz zal dezelfde ingrediënten bevatten als een carnavalsavond. We beginnen serieus, maar er zal ook her en der wat ‘geouwhoerd’ worden. Zowel voor, als tijdens en na de quiz. Op zo’n avond ben je natuurlijk niets zonder DJ. Dus staat DJ Alex voor jullie klaar om de leukste (carnavals)nummers te draaien. Een lekker pilsje nuttigen is natuurlijk ook altijd toegestaan. Evenals verkleden!

Belangrijke informatie:

- Deelname is alleen mogelijk indien je je van tevoren hebt aangemeld (i.v.m. beschikbaar stellen van de livestream link). Aanmelden is niet meer mogelijk. 

- We starten om 20:00 uur in Zoom en spelen tot ongeveer 22.30 uur. Inloggen op Kahoot kan vanaf 20:15 uur via www.Kahoot.it. of via de Kahoot app. Daar moet je de code invullen die we tijdens op Zoom bekend zullen maken. Vervolgens bedenk je een leuke (team)naam, welke je van tevoren op het inschrijfformulier aan ons bekend maakt. Dus echte namen, plus teamnaam. Dit in verband met het uitreiken van de prijzen.

- We maken gebruik van de applicatie Zoom. Een link met uitnodiging hievoor volgt nadat je ingeschreven bent. Deelnemers worden dus getoond aan iedereen die meedoet. Mocht je dit liever niet willen, dien je zelf de camera uit te schakelen of af te schermen.

- Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met pubquiz@cvdewuif.nl

We gaan voor de 100 deelnemers, dus schrijf je snel in. Verder laat je je maar verrassen!

Met vriendelijke groet,

Het ‘Wouvequizteam’