Jouw stem is geld waard!
Dit jaar doen wij doen weer mee aan de Rabobank ClubSupport.
Om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we jouw hulp hard nodig.
Ben je lid van Rabobank Centraal Zuid-Limburg ga dan van 5 t/m 25 oktober 2020 naar Rabobank.nl/clubsupport en stem op CV de Wuif!

Wat is Rabo ClubSupport?
Onder de naam Rabo Club Support stelt Rabobank Zuid-Limburg een gedeelte van de winst beschikbaar aan lokale clubs en verenigingen, die het geldbedrag mogen investeren voor verenigingsdoeleinden. CV de Wuif heeft als doel de Ransdaalse carnaval in stand te houden en te organiseren. Daarnaast willen wij met het Ranzels weijefiës voor jong en oud een invulling geven aan de zomerkermis. Dit zijn prachtige tradities die wij niet verloren willen laten gaan. De campagne opbrengst zullen we dan ook inzetten voor deze doelen.

Wie kan deelnemen?
Iedereen, die een rekening heeft bij de Rabobank Zuid-Limburg. Voorwaarde is wel, dat je daarnaast bent ingeschreven als lid van de Rabobank. Dit lidmaatschap is gratis en brengt geen enkele verplichting met zich.
Ben je rekeninghouder bij Rabobank, maar nog geen lid dan kun je je daarvoor aanmelden via de site lid-worden rabobank

Hoe kan ik deelnemen?
Door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via "Zelf regelen" en vervolgens "Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Ieder lid kan een vijftal stemmen uit brengen op verenigingen naar eigen keuze, met een maximum van 2 stemmen per vereniging. Ook niet-leden van CV de Wuif kunnen hun stem uitbrengen op onze vereniging.

Stemmen kan in de periode van 5  t/m 25 oktober 2020.

Wat levert mijn stem op voor CV de Wuif?
Dat is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.
Iedere uitgebrachte stem vertegenwoordigt straks een nader vast te stellen waarde.
Hoe meer stemmen op onze vereniging worden uitgebracht, hoe hoger het bedrag dat wordt uitgekeerd.
Wil je CV de Wuif ondersteunen, stem dan op onze vereniging en vraag familieleden, kennissen, vrienden, collega’s etc. die een rekening hebben bij Rabobank Zuid-Limburg lid te worden van deze bank (voor zover zij dit nog niet zijn) en na bericht van de Rabobank te stemmen op CV de Wuif.

#RaboClubSupport

#Samenvierenwedewinst #cvdewuif

Publicatiedatum: 5 oktober 2020 om 19:27