Beste Wuif en Wuivinne, Wuifkes en Wuivinnekes,

In deze rare tijd waarin normaal gesproken feest, samen plezier maken en een bonte kleurenpracht de boventoon voerden, zullen wij dit jaar de Carnaval grotendeels aan ons voorbij zien gaan. Door alle maatregelen is feest en samen plezier maken niet mogelijk, en misschien soms ook ongepast.

Maar een bonte kleurenpracht aan de ramen en in de straten zou ons juist nu, ook kunnen verbinden en deze dagen iets kunnen verlichten. Daarom hebben wij het initiatief “Ranzel kleurt de Carnaval” bedacht en onder dit motto bieden wij jullie aanstaande zaterdag deze poster aan. Dit doen wij Coronaproof, door de poster aan jullie voordeur te hangen in een plastic zak. Wij nodigen jullie uit vanaf zaterdag deze poster aan het raam te plaatsen en de carnavalsvlag uit te hangen, om zo het carnavalsgevoel vast te houden en het dorp kleurrijker te maken gedurende deze tijd.

Wij attenderen jullie tevens op de Kleurposterwedstrijd “Ranzel kleurt de Carnaval”. Hiervoor voegen wij ook de kleurplaatposter toe indien op jullie adres ook kinderen in de basisschoolleeftijd wonen. Mochten jullie andere kinderen ook aan deze wedstrijd mee willen laten doen en hebben jullie geen of te weinig posters aangetroffen, dan verwijzen we jullie naar www.cvdewuif.nl/kleurplaat waar de kleurplaatposter ook te downloaden is.

“Blief Gezond!”

Prins Chris I en Prinses Rianne, Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Aukje

C.V. de Wuif en J.C.V. de Wuifkes

Publicatiedatum: 25 januari 2021 om 11:11